L

Viatja segur amb el servei d’assistència de Remm Guitart

Quan viatgem amb la nostra família o amics, ens agrada sentir-nos segurs i convençuts que, en cas de tenir algun petit accident, sempre tindrem algú amb qui comptar. Aquest algú és l’immillorable servei d’assistència de Remm Guitart, que t’ajuda i et protegeix allà on vagis.

Amb el nostre servei d’assistència tindràs una de les cobertures més completes en carretera i de forma gratuïta durant la garantia comercial del teu vehicle. Aquesta cobertura et garanteix comptar amb la professionalitat i saber fer dels nostres tallers Remm Guitart i la qualitat demostrada de la marca Renault. Als nostres tallers sempre estem preparats per a ajudar-te quan més ho necessites, per això, estem al teu servei.

Un servei pensat per oferir-te tranquil·litat en tots els teus desplaçaments i que et garanteix solucions de mobilitat en qualsevol circumstància, sigui causada per una avaria o per accident a tot Europa. Viatja tranquil amb la garantia Renault Remm Guitart. En cas de dubte pots contactar al 93 488 80 81.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús