L

Vine al taller Remm Guitart d’Esparreguera. El millor servei a un preu imbatible.

Portar el teu cotxe a un taller de confiança et garanteix un servei de qualitat i amb totes les garanties, per això al taller Remm Guitart d’Esparreguera estem per ajudar-te. El nostre taller de xapa i pintura compta amb anys d’experiència per oferir-te el millor servei i qualitat, sempre amb la Garantia Renault.

Els nostres planxistes poden presumir de tenir els nivells més avançats en reparació de materials i els pintors destaquen pels seus perfectes acabats d’alta prolongació. Un equipament tècnic avançat que va des dels mesuradors electrònics de deformació de plataforma per a la planxa, fins a les cabines i forns d’assecament d’última generació.

Remm Guitart Esparreguera disposa del certificat en el procés de reparació de la norma ISO 9001 de qualitat i l’14001 de medi ambient atorgat per AENOR. A més, tots els materials i pintura emprats en el teu vehicle sempre estaran homologats per Renault i continuaran mantenint la garantia anticorrosiu com el primer dia.

Gràcies a això podem garantir la reparació per un any i a més, comptem amb convenis amb les companyies d’assegurances més importants, facilitant així els teus tràmits i agilitzant el termini de reparació.

I no oblidis el nostres servei de “Carrosseria Ràpida”, especialitzat en la reparació de petits cops i esgarrapades. Amb el seu servei en menys de 24 hores podràs tenir el teu cotxe lliure de petits cops i esgarrapades en un obrir i tancar d’ulls.

Visita’ns a Remm Guitart Esparreguera i coneix tot el que el nostre taller pot oferir-te!

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús