REMM ZOE Ocasio FB Shared CAT

Ara el teu SEMINOU 100% ELÈCTRIC amb tots els avantatges de Renault SELECTION

És el moment! Emporta’t el teu Renault ZOE amb 1.500€ de descompte addicional, 1 any d’assegurança a tot risc, fins a 8 anys de garantia en la bateria** i no paguis fins d’aquí a tres mesos! A més, també podràs beneficiar-te del PLA MOVES II ***.

I si encara vols més, amb Z.E Ready to Charge, instal·lem el teu carregador a casa en temps rècord i per ser client REMM GUITART, obtindràs un descompte de 1.000€ a la factura.

 

* Oferta vàlida per a particulars i autònoms finançant amb RCI Banque, SA Sucursal a Espanya a través de la promoció per a Vehicles d’Ocasió Renault de 4 a 21 mesos d’antiguitat. L’oferta inclou l’aportació de fabricant al Pla RENOVE: Mégane, Scénic, Kadjar, Talisman, Koleos i Espace amb 2.000€ de descompte i Clio, Twingo, Captur, ZOE, Trafic i Màster amb 1.500€ de descompte finançant un import mínim de 6.000€. Inclou regal d’1 any d’assegurança Auto a tot risc amb franquícia de 600€ (vehicles comercials exclosos). Campanya de tres quotes de carència amb interessos acumulats a capital viu començant la primera quota al febrer. Oferta vàlida fins al 31/10/20. Permanència mínima 36 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres.

** Garantia de la bateria: fins a 96 mesos / 160.000 km (el que abans succeeixi) per a la modalitat de compra de la bateria. Instal·lació de l’carregador al domicili de el client amb 1.000 € de descompte aplicat a la factura de carregador més instal·lació a particulars. Campanya de tres quotes de carència Oferta vàlida per a particulars i autònoms finançant amb RCI Banque, SA Sucursal a Espanya a través de la promoció per a Vehicles d’Ocasió Renault de 4 a 21 mesos d’antiguitat. Oferta vàlida fins al 31/10/20. Permanència mínima 36 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres.

*** Consulta les condicions de el Pla MOVES II de cada comunitat autònoma al teu concessionari. Model visualitzat: nou Renault ZOE Zen 100 kW R135 Bateria 50kWh amb llandes d’aliatge 43 cm (17 ”) Diamantades Elington i pintura metal·litzada Blau Celadon. Ajuda a la compra de fins a 5.500€ per a clients beneficiaris de el Pla MOVES II.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús